Het ‘Cresste’ idee van Nederland?!?

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste ideeën om Koppert Cress te verduurzamen. Dit doen we graag samen met startups, máár ook met onze eigen collega’s. Daarom hebben we eerder dit jaar intern gevraagd of iedereen zijn/haar ideeën om Koppert Cress te verduurzamen wilde insturen. Dit hebben we: “Het ‘Cresste’ idee van Nederland” gedoopt.

Nadat er een heel aantal mooie ideeën binnengekomen waren, hebben we de beste tien geselecteerd om door te gaan naar de volgende ronde: de jurypitch. Leg jouw ‘Cresste’ idee uit in drie minuten met gebruik van één dia, wat door sommige heel creatief werd ingevuld 😉. De jury, bestaande uit Rob Baan, Robin Schaap en Sadiq van Overbeek, beoordeelde de ideeën en pitches vervolgens op: originaliteit, impact en haalbaarheid.

Danny de Bruin, Davey van der Voort en Wilbert Goes zijn met hun ideeën gekozen als winnaars van deze ronde en mogen nu hun project, samen met de andere deelnemers, gaan uitwerken tot een echt plan.

En het mooie is: Niet alleen wint de winnaar van ‘Het ‘Cresste’ idee van Nederland’ een elektrische fiets. Nog mooier: we gaan dat project ook echt uitvoeren, mét de winnaar als onderdeel van het projectteam! Wordt vervolgd dus!