Division Q is één jaar oud geworden!

Op vrijdag 29 september hebben we samen met onze partners gevierd dat we één jaar bestaan. Dit hebben we natuurlijk compleet in Division Q stijl gedaan.

De drankjes werden geschonken in martini glazen, ‘shaken not stirred’ natuurlijk, er staat een grote ‘detonator’ in de corridor en, als klap op de vuurpijl, een ‘Bond-auto’ voor de deur.

‘Onze’ Bart van Meurs opende met een mooi overzicht van het afgelopen jaar, waarbij hij terugblikte op het eerste jaar van Division Q. Tijdens de presentatie vertelde hij over wat Division Q allemaal is, doet en wil zijn.

Hierna was het de beurt aan de startups en partners om kort te presenteren. Door gebruik te maken van één dia, wat door sommige tot het maximale ingevuld werd, vertelde iedereen wat voor hen de hoogtepunten waren van de afgelopen 365 dagen. Stiekem blikte ze ook al vooruit op het aankomende jaar en gaven ze aan dat er een hoop mooie projecten van start zullen gaan.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Daarom sloten we af met een gezellige borrel in onze ‘Division Q-blauwe’ corridor. Maar eerst moesten we natuurlijk met de groep (plus de talenten van de toekomst) een foto maken bij de ‘Bond-auto’.

Op naar het volgende jaar!