Vernieuwde verpakking CressSingle vermindert CO2-Impact

Koppert Cress presenteert de geheel vernieuwde CressSingle verpakking: een frisse look die de Cressen in het assortiment beter herkenbaar en te onderscheiden maakt. De overstap van plastic naar een volledig kartonnen verpakking maakt recycling veel eenvoudiger en verlaagt de CO2-emissies van deze verpakking met maar liefst 82,8%.

Een stap vooruit:

Duurzaamheid in de kern

Bij Koppert Cress hebben we altijd geloofd in de kracht van duurzaamheid. Als pioniers in de wereld in de glastuinbouw is het onze verantwoordelijkheid om milieuvriendelijke keuzes te maken die de impact op onze planeet verlagen. De introductie van onze vernieuwde CressSingle-verpakking draagt hier significant aan bij.

Een frisse nieuwe look

Naast het milieuvriendelijker materiaal heeft de CressSingle-verpakking een frisse, nieuwe look gekregen. Het ontwerp is modern, eigentijds en benadrukt onze toewijding aan verse, hoogwaardige producten. Elke cress heeft een eigen kleur en aantrekkelijke vormgeving die refereren aan de smaak en smaakvrienden; een inspiratie voor de gebruiker.

Samen

Samen op weg naar een bewuste toekomst

Bij Koppert Cress zijn we vastbesloten om onze inspanningen voort te zetten en steeds nieuwe oplossingen te vinden om onze culinaire wereld duurzamer te maken.

Beschikbaarheid

De vernieuwde CressSingle-verpakking is vanaf deze week verkrijgbaar bij onze resellers. We nodigen iedereen uit om de nieuwe verpakking te ontdekken.

Bron: Vernieuwde verpakking CressSingle – Koppert Cress